Edi Iordănescu: Ne-am cam săturat să jucăm cu Dinamo

Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu a declarat că ar fi preferat un alt adversar pentru optimile de finală ale Cupei României, Pandurii urmând să joace a şasea oară cu Dinamo în decurs de un an.

Reacţia a venit după ce echipa a jucat deja două meciuri în acest tur cu Dinamo, în campionat şi în Cupa Ligii, iar în prima parte a anului Pandurii, cu antrenorul Edi Iordănescu pe bancă, a mai întâlnit Dinamo de trei ori, un meci fiind programat în campionat şi altele două în semifinalele Cupei Ligii. „Cam prea mult, m-am cam săturat sincer să jucăm cu Dinamo! Dar nu am ce să fac, sunt obligat! Anul trecut am jucat de două ori în semifinale plus returul în campionat, au fost trei victorii de partea noastră şi ne-am bucurat. Acum ne-a trecut o mare victorie prin faţă, din nou în campionat, la acel 2-2 când am scăpat printre degete victoria şi a venit apoi jocul din Cupa Ligii. Am spus şi atunci că ne-am asumat nişte riscuri pentru că am mizat pe acel sistem de rotaţie şi acum va urma meciul din Cupa României. Nu pot să mă pronunţ acum cu privire la acest joc. Sigur ne dorim să mergem mai departe, dar nu suntem hotărâţi cum vom aborda jocul. Dinamo e un adversar care traversează o perioadă bună şi sigur va fi un joc deschis oricărui rezultat”, a precizat antrenorul Edi Iordănescu referitor la meciul din Cupa României unde Pandurii va întâlni Dinamo Bucureşti în optimile competiţiei.

Narcis Răducan, preşedintele CS Pandurii, crede că raportul de forţe e sensibil egal. „Raportul de forţe e sensibil egal. Am făcut un egal, am pierdut un meci, dar am rămas cu senzaţia că se poate mai mult. Avem un avantaj că jucăm mai aproape de casă“. Meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 27-29 octombrie, cu începere de la ora 14.30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit de Comitetul de Urgenţă al FRF.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: