Iordănescu l-a învins pe Hagi cu un autogol

Pandurii Târgu Jiu a învins FC Viitorul după un autogol marcat de un jucător al echipei lui Gheorghe Hagi. La finalul meciului, antrenorul Edi Iordănescu s-a lăudat cu locul din clasament la finalul turului, iar Hagi a criticat arbitrajul. Cert este că Pandurii termină turul pe locul 4, la egalitate de puncte cu FC Viitorul care este pe locul al treilea. În acest tur Pandurii a fost interesată mai mult de puncte, decât de spectacolul unui meci de fotbal.

Unicul gol i-a aparţinut lui Vlad Achim, care a marcat în proprie poartă, după un corner executat de Răduţ. "Viitorul cred că joacă cel mai ofensiv fotbal din Liga 1. E bine că am ştiut cum să-i contracarăm. Am folosit faze lucrate la antrenament. E important că ne menţinem în obiectivul de a intra în play-off", a precizat Răduţ.

Antrenorul principal al Pandurii a declarat că echipa sa este în obiectiv. "E bine că am terminat turul în prima parte a clasamentului. Am reuşit o victorie importantă. A fost un adversar bun, ei au un proiect extraordinar. Am avut şi noi şi ei şansă. Suntem în obiectiv după aceste trei puncte. Felicit jucătorii. În repriza secundă am intrat foarte bine. Mă întreb acum oare ce reprezintă Pandurii în fotbalul românesc?! Am văzut declaraţiile de după meciul cu Craiova... Dacă Pandurii n-a fost spectaculoasă azi, îmi pare rău. Fiecare poate să comenteze ce vrea. Eu trebuie să îndeplinesc obiectivele", a spus Edi Iordănescu la Digisport.

"Suntem la egalitate cu Viitorul şi i-am bătut în meciul direct. Avem 7 jocuri fără înfrângere! E un regret imens că nu putem să avem mai mulţi suporteri aproape. Eu simt un dor destul de mare pentru fanii pe care îi aveam mereu în spate. Le dedicăm victoria şi le mulţumesc celor de aici care ne susţin", a mai spus Edi Iordănescu.

Hagi a criticat arbitrajul. ”Au fost chestii aici, care au influenţat scorul final. Noi nu am primit niciun fault în ultimii 40 de metri, în timp ce, în partea cealaltă, se fluiera orice. Rugămintea mea este să ne lase să jucăm. Arbitrii, dacă mă respectă, aşa cum spun ei, să fie echidistanţi. Ce le dă lor să ne dea şi nouă. O tentă incredibilă, s-a fluierat într-o singură direcţie”, a tunat Hagi.

Pandurii Târgu-Jiu – FC Viitorul 1-0 (0-0)

A marcat: 1-0 Achim (49)

Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşan, Filipetto, Vasco, Momcilovic –

Săpunaru, Droppa – Ciucur (Nicoară 64′), Nistor (Mrzljak ’90), Răduţ –

Hora (Munteanu ’86). Antrenor: Edward Iordănescu

FC Viitorul: Rîmniceanu – Boli, Hodorogea, Mitrea, Ganea – Filip,

Munteanu (Ianis Hagi ’63), Achim – Nicoliţă (R. Marin ’63), Chiţu,

Aganovici (Gavra ’85). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Săpunaru ’61, Nicoară ’71, Răduţ ’90+2 – Achim ’41, Boli ’45
Arbitri: George Rădulescu – Marius Nicoară, Bogdan Gheorghe – Flavius Roşu
Observatori: Cristian Nica, Iulius Nemţeanu.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: