Antrenor de top, în negocieri finale să preia naţionala României

Ladislau Boloni are din ce în ce mai multe șanse să devină noul selecționer al României. Pro Sport a anunţat că tehnicianul va sosi în țară spre sfârșitul săptămânii pentru a discuta în detaliu propunerea lui Răzvan Burleanu.

Sursa citată afirmă că principalul impediment în cazul noului selecţioner al României ar rămâne salariul pe care Boloni l-ar vrea, unul pe măsura CV-ului său impresionant, dar diferențele între așteptările acestuia și ceea ce ar putea oferi președintele FRF pentru o astfel de lovitură de imagine nu sunt insurmontabile. „Dacă totul va decurge așa cum își doresc părțile implicate în negocieri este posibil ca tandemul Burleanu-Stoichiță să obțină cea mai importantă „victorie” de la preluarea puterii în forul decizional din fotbalul românesc, numirea unui antrenor de top la cârma naționalei”, a scris Pro Sport.

Postul de selecțíoner al României este vacant după încheierea raporturilor contractuale între FRF și Mirel Rădoi. Tehnicianul a preluat naţionala la 27 noiembrie 2019, înaintea barajului pentru Euro-2020 din Liga Naţiunilor. El l-a înlocuit atunci pe Cosmin Contra. Sub conducerea lui, echipa naţională a ratat calificarea la Euro-2020 şi la Cupa Mondială din 2022.

Vizualizări: 2,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: