ACS Viitorul Târgu Jiu a făcut prima achiziție

ACS Viitorul Târgu Jiu a făcut o primă achiziție pentru a doua parte a campionatului. Cu toate că antrenorul Octavian Benga anunţa că vrea jucători cu experienţă, clubul a adus un fotbalist care a evoluat doar la Liga 3 şi are doar 20 de ani.

În ultima perioadă, începând din vara anului trecut, ACS Viitorul s-a axat pe jucători tineri, cu potențial. Recent clubul l-a transferat pe fundaşul Gabriel Caba, de 20 de ani, de la Sportul Șimleu Silvaniei, locul 6 în Seria 10 a diviziei a treia. Gabriel Caba a anunțat conducerea de la Sportul Șimleu Silvaniei, după intrarea în pauza de iarnă din Liga 3, că vrea să fie lăsat liber de contract, motivând decizia că își dorește să meargă la o echipă la care să joace mai mult.

Jucătorul ştia de interesul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, astfel că, imediat după ce a încheiat conturile cu formația din Liga 3 a ajuns la ACS Viitorul Târgu Jiu, a informat Sportul Sălăjean.

Transferul nu vine însă să confirme spusele antrenorului Octavian Benga, cel care menţiona la finalul anului trecut că nu aduce jucători de dragul de a transfera ci vrea fotbalişti cu experienţă. ”Nu vreau să aducem jucători doar de dragul de a aduce. Avem o echipă tânără, cu o medie de vârstă redusă și aș vrea jucători cu experiență, care să ajute jucătorii tineri”, spunea Benga, pentru liga2.ro.

Primul transfer perfectat nu se încadrează însă în dorinţele antrenorului, jucătorul transferat fiind fratele jucătorului Laurenţiu Caba, transferat de aceeaşi echipă în vara anului 2021 de la formaţia de Liga 4 din Satu Mare, Viitorul Vetiş.

Vizualizări: 1,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: