Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu revin marţi pe parchet

Prima echipă care reia competiţiile oficiale în noul an este echipa de baschet a CSM Târgu Jiu. Jucătorii de la Târgu Jiu au meci programat în deplasare, marţi, 4 ianuarie, cu CSM Ploieşti, formaţie cu care se află la egalitate de puncte.

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu reiau meciurile oficiale imediat după trecerea în noul an. Aceştia s-au aflat la pregătire continuu şi de sărbători pentru că au programate două jocuri oficiale în cursul acestei săptămâni.

Marţi, 4 ianuarie, în etapa a 13-a din LNBM, CSM Târgu Jiu va avea programat în deplasare meciul cu CSM Ploiești, care se va disputa cu începere de la ora 18.45. Atât CSM Târgu Jiu cât şi CSM Ploişeti au acumulat 16 puncte în cele 12 meciuri disputate în acest sezon, fiind la egalitate de puncte cu alte două formaţii, Athletic Constanţa şi CSU Sibiu. Partida de marţi  va fi transmisă în direct la televiziune de DigiSport.

La finalul săptămânii baschetbaliştii revin să joace în faţa propriilor suporteri, sâmbătă, 8 ianuarie, când au meci direct cu o altă formaţie cu care sunt la egalitate de puncte, Atlhletic Constanţa.

În ultimul meci al anului 2021, echipa de baschet din Târgu Jiu a pierdut meciul restanţă din Cupa României, fiind învinsă de CSO Voluntari, scor 86-78.  CSM Târgu Jiu a pierdut anterior şi ultimul meci din Liga Naţională pe care l-a disputat în 2021, cel cu CSM Focşani.

Vizualizări: 269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: