Găman vrea să ducă Pandurii unde îi e locul

Pandurii Târgu Jiu porneşte cu gânduri mari în noul an, în care are ca obiectiv promovarea în Liga 2. Cu un nou antrenor, Mario Găman, venit la echipă la finalul turului, Pandurii încearcă să lupte pentru promovare fără nici un sprijin local.

Pandurii Târgu Jiu are în 2022 obiectiv promovarea în Liga 2, cu resurse minime spre deosebire de adversarele din serie şi de cele din alte serii care se bucură de tot sprijinul comunităţilor locale.

În aceste condiţii este destul de greu să reuşească accederea în eşalonul superior, dar antrenorul Mario Găman e optimist şi crede că va reuşi să resusciteze echipa.

Găman a preluat destul de târziu echipa, după ultima etapă a turului şi nu a reuşit să facă minuni în cele şase etape cât s-a aflat pe bancă în retur. Astfel că Pandurii a încheiat anul pe locul 3 în seria a 7-a, la patru puncte de a doua clasată, CSM Deva.

Găman recunoaşte că ar fi dorit mai mult dar acum ştie ce are de făcut pentru a aduce echipa acolo unde îi este locul: „Personal, îmi doream mult mai multe puncte decât am realizat până acum, dar știm ce s-a greșit și ce e de făcut pentru ca în momentul reunirii să mergem pe un drum mult mai bun decât până acum. Sperăm ca, ușor-ușor, să revenim acolo unde cred eu că este locul acestei echipe”.

Mario Găman l-a înlocuit pe banca celor de la Pandurii pe fostul antrenor Călin Cojocaru, cel sub comanda căruia echipa a retrogradat în Liga 3.

Pandurii are încă şanse la promovare conform actualului sistem de accedere în Liga 2. Pe primul loc în seria a 7-a se află CSM Reșița care are 12 puncte avans faţă de a doua clasată, CSM Deva și la 16 de Pandurii.

 Promovarea se va decide la meciurile de baraj, primele două clasate din serie urmând să joace la baraj după meciurile din play-off.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: