Reghecampf dă afară 4 fotbaliști de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf dă afară 4 fotbaliști de la Universitatea Craiova, după ce a ratat titlul în Liga 1. Aceştia nu fac deplasarea în cantonament dar pe „lista neagră” mai sunt şi alte nume, chiar dacă fac deplasarea în Turcia.

Laurențiu Reghecampf a hotărât să renunțe la patru jucători de la Universitatea Craiova, care nu vor face deplasarea împreună cu echipa în cantonamentul din Turcia. Antrenorul vrea să schimbe lucrurile din temelii în această iarnă, astfel că deja a hotărât să renunțe la patru dintre jucătorii pe care s-a bazat în 2021, aceștia urmând să fie lăsați acasă în timp ce restul colegilor vor pleca în cantonamentul din Turcia.

Tehnicianul a renunțat deja la mijlocașii Matteo Fedele și Antoni Ivanov, la fundașul Mihai Bălașa și la atacantul Mihai Roman, care nu vor pleca împreună cu echipa în stagiul de pregătire din Antalya, a informat Fanatik.

Reghecampf nu se oprește aici și e hotărât să mai renunțe la câțiva jucători din lot pentru a le face loc celor pe care vrea să îi transfere în această pauză de iarnă. Ionuț Vînă, Mirko Pigliacelli, Ștefan Vlădoiu, Mihai Căpățână, Gustavo și Alexandru Crețu sunt următorii pe lista plecărilor de la clubul din Bănie, conform aceleiași surse.

Universitatea Craiova se va reuni luni, pe 3 ianuarie, iar jucătorii vor susține un antrenament de la ora 11:00. Oltenii au programată la ora 15:00 plecarea spre cantonamentul din Antalya, unde jucătorii vor fi cazați la un hotel ultramodern de cinci stele.

Vizualizări: 2,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: