Antrenorul Constantinides părăseşte CS Energia

Cipriotul Antonis Constantinides, tehnicianul CS Energia, va semna cu fosta adversară a Energiei din Europa, Sigal Prishtina. Astfel, meciul din 27 decembrie, cu Dinamo, este ultimul al acestuia la Târgu Jiu.

Potrivit sportingorj.ro, în luarea deciziei a contat şi faptul că cipriotul se confruntă cu probleme de familie. Soţia sa a fost diagnosticată cu o boală gravă la începutul toamnei, urmând în ultima vreme un tratament costisitor. „Este decizia mea, am vorbit cu domnul Cumpănaşu acest lucru. Este o ofertă bună, în special pentru viitorul meu. Este o ofertă de la Prishtina. Ştiţi că am o situaţie mai delicată de familie, e vorba de bani. Este un moment delicat, dificil pentru mine. Este o ofertă bună din punct de vedere financiar şi trebuie să mă gândesc la viitor. Este o ofertă de nerefuzat”.

Energia a avut mari performanţe cu acest antrenor pe banca tehnică. „Este o despărţire grea, tot ceea ce am realizat ca antrenor a fost ca antrenor al Energiei. Mulţumesc staff-ului şi oraşului. Nu vreau să spun „la revedere”, vreau să spun „pe curând”. Într-o zi poate o să revin la Energia, nu voi uita niciodată că Energia m-a făcut ceea ce sunt acum. A fost un sezon foarte bun anul trecut, anul acesta a fost unul productiv. Aceasta este viaţa. Energia nu este doar echipa mea, este familia mea”, a declarata cesta pentru sportingorj.ro.

La plecare, antrenorul le-a sugerat celor din conducere un nume pentru a prelua echipa, dar nu a spus care. Antonis Constantinides va conduce Energia pentru ultima oară duminică, 27 decembrie, în partida cu Dinamo, programată la ora 18:00, în sala „Voievod Litovoi”.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: