Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Antrenorul de la Energeticianul a plecat la FCSB. Ce soluție are Sarcină

ACS Energeticianul a rămas fără antrenor principal, după ce Bogdan Andone a plecat la FCSB, unde va fi secundul lui Mihai Teja. Finanțatorul echipei din Târgu Jiu, care joacă meciurile de pe teren propriu la Petroșani, a spus că echipa are antrenor. ”Avem antrenor, pe domnul Zima, antrenorul secund (n.r. - George Zima). Acum şi-a luat licenţă”, a spus Nicolae Sarcină pentru liga2.prosport.ro.

Finanțatorul ACS Energeticianul a spus că Andone a plecat la mai bine. ”Domn profesor Andone a plecat la mai bine, nu putea să stea la Liga a 2-a când putea să se ducă la Liga 1. Până la urmă, Steaua este simbolul României, FCSB-ul. Asta este viaţa. E ok. Fiecare vrea să urce mai sus” , a mai spus, pentru Liga2.ro, omul de afaceri gorjean.

Acesta nu a renunțat la gândul promovării, dar nu anul acesta, ci anul viitor. După 21 de etape, Energeticianul are acumulate 29 de puncte şi se află pe locul 8.

Vizualizări: 1,918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: