Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Transfer bombă la FC Viitorul, intermediat de un gorjean

Unul dintre cei mai curtați fotbaliști români a fost cooptat săptămâna aceasta în lotul FC Viitorul. Este vorba de Andrei Tîrcoveanu, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care până acum a evoluat la Dinamo.

Transferul mijlocașului ofensiv la FC Viitorul a fost intermediat de scouterul gorjean George Filip. Ușor nu a fost, spune gorjeanul, pentru că multe echipe valoroase își doreau ”să pună mâna” pe Andrei Tîrcoveanu. ”Tîrcoveanu este considerat un fel de Messi. Este foarte tehnic, talentat, stângaci, tânăr. Se băteau multe echipe precum Mediaș, Chiajna, U Cluj sau Petrolul, dar l-am direcționat spre Hagi”, a declarat George Filip.

Andrei Tîrcoveanu a semnat cu FC Viitorul un contract valabil până în vara anului 2023. Nu este singurul transfer pe care scouterul gorjean îl intermediază în favoarea FC Viitorul, ci al treilea. Asta pentru că George Filip și managerul tehnic al echipei constănțene, Gheorghe Hagi, colaborează de mai mulți ani.

Galerie foto


Vizualizări: 2,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: