Sepsi confirmă. Dodoi vine la Târgu Jiu

Golgheterul echipei Pandurii la finele turului din sezonul trecut, Gabriel Dodoi, se întoarce la Târgu Jiu după un an la CFR Cluj. Tânărul nu a apucat să joace la prima echipă, fiind trimis la CFR II, în Liga a 3-a, apoi împrumutat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, unde a jucat doar 18 minute.

Oficialii de la Sepsi au confirmat că jucătorul revine la Târgu Jiu. ”Dodoi, ne-a părăsit şi el. Este jucătorul CFR-ului şi doreşte să joace mai mult. Este un copil tânăr şi aşa am căzut de acord cu Eugen (n.r. - antrenorul Eugen Neagoe), ca să-l lăsăm să plece. Echipa de la Târgu Jiu ne-a contactat că Dodoi o să continue la ei. Îi urez baftă şi să reuşească mai departe”, a spus directorul sportiv al celor de la Sepsi OSK, Janos Bokor.

Antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi, a confirmat că golgheterul din iarna trecută s-ar putea întoarce: ”Cel mai important, la vârsta lui, este să joace, chiar dacă la un eşalon inferior. Dodoi este plecat de un an şi a prins foarte puţine meciuri. Este un jucător talentat, de perspectivă, dar care trebuie să aibă continuitate în joc, mai ales în meciuri oficiale”.

Pandurii va avea nevoie de Dodoi, mai ales că Nicolae Pîrvulescu ar putea pleca la Universitatea Cluj.

Vizualizări: 1,311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: