Antrenorul-surpriză din Liga 1 cu şanse mari la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf nu va mai fi antrenorul Universității Craiova, conform DigiSport. Tehnicianul se pare că va ajunge la o înțelegere cu Mihai Rotaru, finanțatorul grupării din Bănie, și mai mult ca sigur cele două părți vor încheia amiabil colaborarea.

Pe lista omului de afaceri din Craiova s-a aflat numele lui Mirel Rădoi dar această variantă nu mai pare de actualitate în acest moment. Asta pentru că, în ultimele ore, a apărut un alt nume care are șanse mult mai mari de a semna cu gruparea din Bănie. Potrivit surselor digisport.ro, Liviu Ciobotariu, acum la FC Voluntari, a devenit principalul favorit pentru a bate palma cu gruparea din Bănie. Ciobotariu a semnat la începutul lunii iunie un nou contract cu Voluntari, dar se poate despărți de gruparea din Ilfov, conform unei clauze din contract.

Ciobotariu a devenit un nume interesant pentru Rotaru datorită rezultatelor notabile pe care acesta le-a avut ca antrenor în Liga 1. Echipa lui a reușit să o scoată pe FCSB din lupta pentru titlu și a fost aproape de a câștiga Cupa României. Voluntari a pierdut finala în dauna celor de la Sepsi, scor 1-2.  

Reghecampf are șanse mici de a se prezenta luni la reunirea Craiovei. Antrenorul ar fi vrut să continue pe banca Universității, dar a fost deranjat după ce a auzit discuțiile purtate în spațiul public despre schimbarea băncii tehnice. Fostul antrenor de la Steaua/FCSB se aștepta la mai multă susținere din partea conducerii, dar a realizat că nu mai este dorit, astfel că s-a așezat la masa discuțiilor cu Mihai Rotaru.

Reghecampf are o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro, în cazul în care va fi demis. Dacă ar fi plecat el, nu avea de achitat niciun ban. Se pare însă că Rotaru și Reghe ar fi ajuns la un compromis financiar, astfel că antrenorul ar urma să primească o sumă de bani, dar mai  mică decât cea stipulată în contract, susțin aceleași surse.

Vizualizări: 1,517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: