Este procedura de transplant de păr FUE o alegere bună pentru tine?

Atunci când te-ai obișnuit deja cu ideea că ai pierdut podoaba capilară și că acesta este aspectul tău de acum înainte, începi să pierzi din bucuria de a trăi. Poate că la început nu îți dai seama, dar te izolezi și începi să refuzi să ieși chiar și cu prietenii mai apropiați. Este o traumă despre care puțini vorbesc.

Există însă metode eficiente prin care putem recupera teren în fața acestei probleme. Este vorba despre transplant de par FUE, procedură ce poate avea loc în cadrul unei clinici din capitală. Se numește Dr. Felix Hair Implant și aici au ajuns nume mari din showbiz, semn că este una din cele mai prestigioase clinici la care ai putea apela pentru această intervenție.

Lasă-te pe mâna medicului specialist

Probabil dacă ți s-ar spune că trebuie să ți se taie părți din scalp, ulterior cusute în zonele unde nu ai păr, ai accepta, știind că rezultatul este cel la care visezi deja cu ochii deschiși. Însă nu este nevoie de acest sacrificiu, deși suntem obișnuiți cu ideea din bătrâni, conform căreia baba rabdă la frumusețe. Din fericire, acum metodele prin care poate fi efectuată procedura aceasta sunt moderne, avansate și nu este necesar să mai fie aplicate metodele invazive ca în trecut.

La clinica menționată, pacienții au parte de intervenții de implant de păr cu minime riscuri. Pacientul se recuperează mai rapid, nu îi rămân cicatrici și asta pentru că nu îi sunt tăiate porțiuni din scalp. De altfel, presupune ca foliculi de păr să fie extrași manual, recoltați din zona cefei de la pacient. Tot manual mai apoi sunt implantați în zonele necesare, fir cu fir, cea ce permite medicului să aleagă și care este unghiul potrivit. Rezultatul? Părul va crește având un aspect natural și nu cu acel efect de perucă poate. Este o muncă de mare artă în cele din urmă, nu doar o intervenție medicală.

Pot opta pentru această intervenție și cei care chelesc din cauza vârstei?

Cauzele pentru care unii pacienți își pierd părul pot fi multiple. Cauza poate fi și legată de un efect natural de îmbătrânire, ce-i drept, una precoce. Chiar dacă unele persoane reușesc să sfideze vârsta să spunem așa și apelează la tot felul de proceduri menite să își conserve frumusețea, iată că se poate și în ceea ce privește podoaba capilară. În acest caz pot fi porțiuni mai mici de corectat, adesea linia părului în față sau mijlocul scalpului sunt depletate.

Pentru cei interesați de acest serviciu pot programa un prim consult la clinica amintită. Vor afla astfel abordarea medicului și totodată vor primi și o estimare a costului. Pentru cei care nu sunt din capitală sau chiar din țară, pot solicita o programare online.

De menționat că această intervenție este singura care are efect permanent și care îi poate ajuta pe pacienți să își recapete podoaba capilară. Detalii sunt și în pagina oficială, acolo unde puteți vedea și galeria foto și video cu rezultate de la diverși pacienți.

Contact:

[email protected]

0720254368

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: