Anunț important

AJOFM Gorj anunţă că noua adresă de poştă electronică pusă la dispoziția beneficiarilor de către instituţie este [email protected], vechea adresă de email nemaifiind funcţională.

"De asemenea, anunţăm angajatorii din judeţul Gorj că adresa de email [email protected] la care erau comunicate locurile de muncă vacante precum şi ocuparea acestora nu mai este funcţională, locurile de muncă putând fi transmise la noua adresă de email a instituţiei [email protected], sau pot fi încarcate folosind serviciul on-line care este funcțional pe site-ul ANOFM, la secţiunea Servicii on line/Angajatori. Aici pot fi găsite toate informaţiile necesare pentru înregistrare şi autentificare.

Menţionăm faptul că rămâne funcţională platforma http://aici.gov.ro pentru solicitarea sumelor necesare pentru plata indemnizației acordate ca urmare a reducerii sau înreruperii temporare a activității total sau parțial ca urmare a efectelor epidemiei COVID-19, precum și pentru solicitarea măsurilor active de sprijin imediat pentru angajatori a căror activitate a fost redusă sau întreruptă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care solicită obţinerea indemnizaţiei de şomaj pot transmite cererile și documentele doveditoare pentru solicitarea acestor drepturi on line, pe adresa [email protected]", a mai transmis AJOFM Gorj.

Informaţii detaliate precum și formularele necesare pentru beneficiari se găsesc pe site-ul: www.anofm.ro/Persoane fizice/Formulare și www.anofm/Persoane juridice/Formulare

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: