Dancing on Ice, spectacolul cu care Antena 1 va da lovitura

"Dancing on Ice: Vis în doi", este un spectacol tv cu care Antena 1 se pregătește să dea lovitura în primăvara aceasta Nouă celebrități vor patina alături de partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze juriul și telespectatorii.

În primăvara acestui an, la Antena 1 va debuta emisiunea "Dancing on Ice: Vis în doi", un show în care nouă vedete se vor întrece pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Celebritățile care au acceptat marea provocare vor patina începând din 5 martie, de la 20:00, alături de partenerii lor profesioniști, încercând să impresioneze atât juriul, cât și oamenii din fața micilor ecrane. Aceștia vor trebui să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi un spectacol memorabil, dar mai ales pentru a îndeplini niște vise.

Carmen Grebenișan, Cosmin Natanticu, Iulia Albu, Sore, Ruby, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril și Cătălin Cazacu sunt cele nouă vedete care vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi.

Din 5 martie, pe celebra Iulia Albu o vom putea vedea făcând pereche cu Marian Prisăcaru, un antrenor de patinaj artistic al cărui dorință cea mai mare este să își deschidă un club de patinaj dotat cu sală de pregătire fizică, cât și aparatura necesară.

Cătălin Cazacu va patina alături de Codruța Moiseanu, antrenor și coordonator al unei secții de patinaj artistic din Capitală. Cei doi vor lupta împreună pentru a îndeplini visul lui Cezar Sendrea, un tânăr de 15 ani care își dorește să facă performanță în hochei. Din păcate, familia sa nu poate să îl susțină din punct de vedere financiar, costurile fiind foarte ridicate.

Marea premieră a show-ului va avea loc pe 5 martie, de la 20:00, la Antena 1.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: