Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul „Înfiinţare sistem de alimentare cu apă în vatra de sat pentru strămutaţi Cîmpu Mare şi staţie de tratare a apei la gospodăria de apă Albeni, comuna Albeni, judeţul Gorj”

COMUNA ALBENI, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Înfiinţare sistem de alimentare cu apă în vatra de sat pentru strămutaţi Cîmpu Mare şi staţie de tratare a apei la gospodăria de apă Albeni, comuna Albeni, judeţul Gorj, propus a fi amplasat în comuna Albeni, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Gorj din Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 76, în zilele de luni - vineri, între orele 08:30-14:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: