Actorii din serialul Las Fierbinţi fac show la Târgu Jiu

Cei mai îndrăgiţi actori ai momentului vor veni în curând la Târgu Jiu pentru a susţine un spectacol pe cinste. Este vorba de Celentano, Bobiţă, Geani şi Dorel, personaje din serialul Las Fierbinţi, care vor fi prezenţi la Casa de Cultură a Sindicatelor în data de 17 noiembrie pentru a susţine un spectacol de stand-up comedy.

Circa 500 de gorjeni sunt aşteptaţi să ia parte la momentul de stand-up comedy ce va fi întreţinut de actorii din serialul Las Fierbinţi. Giani (Costi Diţă), Bobiţă (Mihai Bobonete), Dorel (Mihai Rait Dragomir) şi Celentano (Adrian Văncică) promit pentru data de 17 noiembrie o seară de neuitat.

Spectacolul intitulat "La vremuri noi, glume noi" va începe la orele 19.00, iar biletele pot fi achiziţionate on-line de pe site-ul vandbilete.ro sau de la sala de spectacole a Casei de Cultură din Târgu Jiu, în zilele premergătoare spectacolului. Organizatorii au împânzit deja prin tot oraşul afişe prin care promovează evenimentul. Cei care vor să ia parte la acest show vor trebui să scoată din buzunar 50 sau 60 de lei. Vor plăti mai mult cei care vor dori un loc în sală mai în faţă, cât mai aproape de actori, spun organizatorii show-ului. Aceştia au mai anunţat că minorii au interzis la acest spectacol.      

Cel mai îndrăgit personaj este de departe Celentano. În serialul Las Fierbinţi acesta joacă rolul beţivului satului Fierbinţi, care emite multe filozofii ale vieţii, muza venind mai ales atunci când merge la cârciuma lui Bobiţă.

afise_las_fierbinti_1

Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: