Anunțul lui Dan Vîlceanu cu privire la alegerile din PNL Gorj

Fostul președinte al PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a anunțat că a decis să nu candideze la alegerile pentru șefia organizației, din data de 26 noiembrie. 

 


El a acuzat mai multe încălcări ale statutului de către noua conducere a PNL Gorj, motiv pentru care a făcut deja două acțiuni în instanță și a anunțat că va mai face și alte acțiuni. Deputatul a contestat decizia de numire a lui Gigel Știrbu în funcția de președinte interimar și dizolvarea Biroului Politic Județean.

Dacă instanța îi va da câștig de cauză lui Vîlceanu, va fi interesant de văzut ce se întâmplă cu toate hotărâril luate până acum, inclusiv cele legate de alegeri. 

”Aceste alegeri sunt organizate nestatutar. Din jumătate de județ vin 48 de delegați și din cealaltă jumătate vin 310-320 de delegați. Lucrul acesta este nemaiîntâlnit”, a declarat Dan Vîlceanu.

  


Deputatul Vîlceanu afirmă că printr-o candidatură ar gira încălcările de statut din cadrul organizației. 

Vîlceanu a fost înlocuit din funcție în urmă cu două luni, în locul său fiind numit Gigel Știrbu, parlamentar de Olt. La scurt timp, în partid a revenit senatorul Ion Iordache, acum singurul candidat pentru președinția PNL Gorj.

Dan Vîlceanu a susținut că înlocuirea s-a făcut contrar statutului partidului și că motivul demiterii sale are legătură cu conducerea centrală. 

În ultimele luni, Vîlceanu a făcut mai multe declarații legate de guvernarea Nicolae Ciucă. 

Vizualizări: 3,310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: