Anunțul lui Marcel Romanescu în scandalul gunoaielor

În 40 de localități din județul Gorj, firma de salubritate Polaris nu a ridicat, astăzi, deșeurile. Este vorba despre localitățile care fac parte din Asociația Intercomunitară în Domeniul Serviciilor de Salubrizare. 

Localnicii s-au revoltat și în Târgu Jiu. Fotografii cu pubele sufocate de gunoaie, cu deșeuri aruncate cu duiumul lângă tomberoane au fost publicate cu zecile pe rețelele de socializare. 

Primarul Marcel Romanescu a anunțat, pe Facebook, că situația a fost deblocată și că Târgu Jiul nu va fi îngropat în gunoaie. Edilul nu a spus exact și care au fost soluțiile găsite. Potrivit legii, de la 1 februarie, gunoiul trebuie să treacă mai întâi în stația de tratare și apoi dus la groapa ecologică. În Gorj, există o singură astfel de stație de tratare, la Târgu Cărbunești. 

"Problema legată de ridicarea deșeurilor din Târgu Jiu a fost rezolvată. Factorii de decizie s-au întâlnit și s-au găsit soluții. Dialogul și o bună comunicare între instituții pot rezolva și cele mai dificile situații dacă se trece peste divergențele și orgoliile politice, iar de data aceasta toți factorii decizionali s-au implicat direct, pentru că era o problema gravă și se putea ajunge la imposibilitatea depozitarii gunoiului menajer", a anunțat primarul Marcel Romanescu fără să transmită si cum a fost rezolvată această problemă.

Vizualizări: 2,725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: