Anunțul primarului din Roșia de Amaradia după discuțiile cu CE Oltenia

Primarul Liviu Cotojman din Roșia de Amaradia a anunțat că suma de bani destinată compensațiilor pentru proprietarii de terenuri care au negociat uzul fruct va fi disponibilă începând cu data de marți, 23 aprilie 2024.

Această măsură vine în urma discuțiilor avute cu reprezentanții CEO, evidențiind eforturile constante ale administrației locale de a asigura drepturile și beneficiile comunității.

Potrivit declarației primarului, banii vor putea fi ridicați începând cu orele 9:30 de la sediul Corbu, oferind astfel oportunitatea proprietarilor de terenuri să își primească compensațiile într-un mod eficient și convenabil. Acest demers reflectă angajamentul ferm al autorităților locale de a facilita procesul de compensare și de a asigura că cetățenii beneficiază de drepturile lor în mod prompt și adecvat.

Primarul Liviu Cotojman a subliniat, de asemenea, importanța asigurării faptului că proprietarii de terenuri își pot încasa banii înainte de sărbătorile pascale, demonstrând astfel sensibilitatea și atenția față de nevoile comunității. Prin intermediul acestor eforturi, administrația locală reușește să ofere sprijin și să aducă beneficii semnificative pentru locuitorii din Roșia de Amaradia.

Vizualizări: 1,892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: