Anunturi de mediu

SC TREFO SRL, cu sediul în comuna Fărcăşeşti, sar Roşia Jiu, cu numărul de înregistrare la O.N.R.C. Gorj J18/143/1997 C.U.I. RO 9359793, informează pe cei interesaţi că s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizaţiei de mediu pentru activitatea „Fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii COD CAEN 2892”, desfăşurată la punctul de lucru din Rovinari, str. Energeticianului, nr. 1.

Informaţii se pot solicita la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului Gorj din Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 76, între orele 08.00 – 16.30, de luni până vineri.

Propuneri sua contestaţii se pot depune la sediul ANPM Gorj în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ

COMUNA DRĂGUŢEŞTI, titular al proiectului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gora, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Modernizare drumuri comunale si stradale DS 11, DS 14 în satul Urecheşti, comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj”, propus a fi amplasat în comuna Drăguţeşti, satul Urecheşti, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun.Tg-Jiu, str.Unirii, nr.76, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

SC OMV PETROM SA – ASSET 2 Oltenia, str.Brestei, nr.3, Craiova, jud.Dolj, titular al proiectului pentru INLOCUIRE TRONSON CONDUCTÃ DEPOZIT VARTEJU – PARC SLÃVUŢA, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul INLOCUIRE TRONSON CONDUCTĂ DEPOZIT VARTEJU – PARC SLÃVUŢA, propus a fi amplasat în comuna Cruşeţ, jud.Gorj.

Proiectul deciziei etapei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun.Tg-Jiu, str.Unirii, nr.76, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-16.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

SC OMV PETROM SA – ASSET 2 Oltenia anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul CONDUCTE SONDA 4539 TOTEA, propus a fi amplasat în comuna Licurici, jud.Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj şi la sediul SC OMV PETROM SA –ASSET 2 Oltenia, str.Breştei, nr.3, Craiova, jud.Dolj, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-14.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: