Anunţuri de mediu

S.C. PHILRO INDUSTRIAL S.R.L. anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare a planului PUZ – „Parc solar fotovoltaic, racordarea la sistemul energetic naţional”, în oraşul Bumbeşti-Jiu, strada Castru Vârtop, nr. 2, judeţul Gorj.

Documentaţia care a stat la baza luării deciziei privind etapa de încadrare prin care planul se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu, poate fi consultată în zilele de luni-joi între orele 9-16, şi vineri între orele 9-13 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, Tg-Jiu. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării.

ANUNŢ  PUBLIC

S.C. INSTITUTUL DE STUDII ŞI PROIECTĂRI HIDROENERGETICE S.A. cu sediul în Calea Vitan, nr. 293, sector 3, Bucureşti (tel:021/30.76.100;  fax: 021/312.09.25) titular al proiectului „Amenajarea hidroenergetică a râului Gilort, aval Novaci  - CHEMP Novaci 6” pe râul Gilort, jud Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de gospodărire  a apelor la sediul ABA Jiu, str. N.Romanescu 54,  Craiova, jud. Dolj.

Persoanele interesate care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor ne pot contacta la adresa menţionată mai sus. 

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: