Anunţuri de mediu

COMUNA STOINA titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj de a nu se efectua evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Alimentare cu apă în sistem centralizat, comuna Stoina, judeţul Gorj”, propus a fi amplasat în intravilanul comunei Stoina, satele Ciorari, Păişani şi Urda de Sus, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun. Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76 în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro/. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

CORCHEŞ MARIA, titular al proiectului „Construire pensiune D-P-E-M, foişor, fântână, piscină, teren sport, bazin etanş vidanjabil, împrejmuire”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire pensiune D-P-E-M, foişor, fântână, piscină, teren sport, bazin etanş vidanjabil, împrejmuire”, propus a fi amplasat în Săcelu, sat Blahniţa de Sus, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun. Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76 în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro/. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

GIOANCĂ TIBERIU-PETRE Î.I. titular al proiectului „Construire bază de agrement (clădire P+M şi piscină)”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire bază de agrement (clădire P+M şi piscină)”, propus a fi amplasat în Baia de Fier, sat Cernădia, judeţul Gorj. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun. Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76 în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmgj.anpm.ro/. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: