Anunturi de mediu

SC MARGIFOREST 2014 SRL, cu sediul în localitatea Bărbăteşti, judeţul Gorj, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării autorizaţiei de mediu pentru activitatea de exploatare forestieră pe teritoriul judeţului Gorj. Activitatea se va desfăşura în fondul forestier al Ocolului Silvic Cărbuneşti în: UP VIII Aninoasa u.a 124 F partida 748,375, 70 mc. Eventualele observaţii, sugestii, reclamaţii se vor depune în scris la AP M Gorj, str. Unirii, nr. 76, în termenul de 20 de zile de la data publicării acestui anunţ.

.......................................

SC ISUFMAR TRANS SRL cu sediul în sat Dobriţa, comuna Runcu, nr. 48, judeţul Gorj, solicită autorizaţie de mediu pentru desfăşurarea activităţii cod CAEN 1610 – Tăierea şi rindeluirea lemnului.

........................................

ANUNT PUBLIC privinddecizia etapei de încadrare

ASOCIAŢIA CRESCĂTORILOR DE ANIMALE ”PEŞTIŞANI 2012”  titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi de a nu se efectua evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire anexe gospodăreşti ale exploataţieiagricole (adăposturianimale, depozitefuraje) şiîmprejmuireterenînextravilan propus a fi amplasat în extravilanul comunei Peştişani, satul Boroşteni, judeţul Gorj.  

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr.76 în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro/  

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 25.03.2015. 

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: