ANUNŢ

Având în vedere prevederile Legii nr. 188/1999, privind Statutul funcţionarilor publici (r), cu modificările completările ulterioare, precum prevederile H.G. nr. 611/2008, pentru aprobarea normelor privind organizarea dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările completările ulterioare, Primăria oraşului Turceni organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Turceni: 

- consilier superior, clasa I, funcţie publică vacantă în cadrul compartimentului Cadastru, fond funciar; inspector debutant, clasa I, funcţie publică vacantă în cadrul compartimentului Contabilitate, biroul Financiar, contabilitate; inspector principal, clasa I, funcţie publică vacantă în cadrul compartimentului Contabilitate, biroul Financiar, contabilitate: 

I. Condiţii de desfăşurare a concursului 

 l . Data până la care se depun dosarele: în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a 111-a, la sediul Primăriei oraşului Turceni, judeţul Gorj. 

2. Data probei scrise : 03.09.2015 — ora 1000; 

3. Data interviului: 07.09.2015 — ora 1000 

II. Condiţii de participare la concurs: 

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 1 88/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2). cu modificările completările ulterioare; 

- Pentru funcţia de consilier superior: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă de inginer cadastru, inginer topograf sau juridice; vechime necesară exercitării funcţiei publice minimum 9 ani. 

- Pentru funcţia de inspector debutant: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată. absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economie: 

Nu necesită vechime.

- Pentru funcţia de inspector principal: studii universitare de licenţă absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economie: 

vechime necesară exercitării funcţiei publice minimum 5 ani. 

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 61 1/2008, modificată şi completată. 

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: