Aparat de ultimă generație la un spital din Gorj

Achiziție de ultimă generație făcută de Spitalul „Sfântul Ștefan” din Rovinari! Unitatea medicală are, începând de astăzi, un incubator deschis tip masă de reanimare. Aparatul va reprezenta o șansă, în plus, la viață pentru nou-născuții prematur.

Noul incubator aliniază secţia Neonatologie a Spitalului Rovinari la nivelul standardelor internaţionale cerute pentru o maternitate de grad II.
„Un incubator deschis tip masa de reanimare, de ultimă generaţie, ce asigură un microclimat neonatal optim pentru nou-născuţii prematuri, a intrat, recent, în dotarea Secţiei de Neonatologie a Spitalului Sfantul Stefan Rovinari. În urma cererilor de finanțare depuse de către echipa spitalului fondurile pentru acest aparat au fost primite de la Ministerul Sănătății .
Astfel că, inceputul vieţii este cel mai important moment, iar felul în care ne îngrijim de nou-născuţi reprezintă paşaportul pentru viitor.
Suntem încrezători că şi această investiţie se va reflecta în creşterea calităţii actului medical şi a stării de sănătate a unei noi generaţii”, au transmis reprezentanții Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: