Egal în meciul amical de la Mioveni

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 22-22, partida amicală de verificare cu CS Dacia Mioveni. Meciul s-a disputat vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.00, pe terenul echipei din Mioveni.

Liga Florilor este în pauză competițională iar campionatul se reia la finalul lunii. Pe lângă antrenamentele zilnice ale echipei locale era nevoie şi de o partidă de verificare. Pentru ca handbalistele să reintre în ritmul competiţional, oficialii CSM Târgu Jiu s-au înţeles cu cei de la Mioveni pentru o partidă de verificare. Echipa din Târgu Jiu s-a confruntat cu mari probleme de lot dar a reușit totuși un rezultat de egalitate. „CSM Târgu Jiu a jucat la Mioveni fără patru jucătoare: Angela Cioca şi Pal Ceandani, cu mici probleme medicale, Pavlovic, aflată la naţionala Croaţiei, şi din păcate, Daniela Necula, care a suferit o teribilă accidentare la începutul săptămânii şi va fi indisponibilă pentru tot restul sezonului”, a informat clubul târgujian care a oferit și informații despre desfășurarea partidei amicale: „Dacia Mioveni şi CSM  Târgu Jiu au oferit un meci echilibrat, disputat, dar şi extrem de util, cel puţin pentru formaţia gorjeană, şi cel mai important, s-a încheiat fără a apărea vreo accidentare. Liviu Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie”.

La reluarea campionatului, în etapa a 8-a din Liga Florilor, duminică, 4 decembrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: