Apartamente închiriate cu 4 lei/lună!

Apartamente și garsoniere închiriate cu 4 lei pe lună! Acestea sunt raportările pe care le-au făcut proprietarii de locuințe din județul Gorj. Cel puțin asta reiese din datele ANAF. În Oltenia, au fost declarate, anul trecut, aproape 30 de mii de contracte de închiriere.

Pe hârtie, în județul Gorj, chiriile pornesc de la 4 lei. „La Direcţia Regională Craiova (care cuprinde judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea) au fost declarate anul trecut peste 28.400 de contracte de închiriere, cu 2.700 mai multe decât în 2016. Şi aici, valoarea încasărilor a scăzut comparativ cu anul precedent”, au anunțat reprezentanții ANAF.  În Oltenia, Fiscul a încasat taxe şi impozite de 17,2 milioane de lei, comparativ cu 17,8 milioane de lei în 2016.

Și în timp ce raportările arată chirii mai mult simbolice, pe site-urile de anunțuri, chiriile sunt de cel puțin 75 de ori mai mari. Spre exemplu, o garsonieră în Târgu Jiu poate fi închiriată cu cel puțin 300 de lei, în timp ce chiria pentru un apartament pornește de la 650 de lei. (M.M.)

Vizualizări: 3,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: