Apel disperat pentru un tânăr motociclist care are nevoie de sânge

Medicii fac un nou apel disperat pentru a-l salva pe Adrian, un tânăr din Gorj care a fost implicat într-un grav accident de circulație, la finalul săptămânii trecute. El conducea o motocicletă, a pierdut controlul și a intrat într-un cap de pod. Acum e în comă la spitalul din Craiova și are mare nevoie de sânge pentru că urmează să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale.

Joi, mai mulți motocicliști vor merge să doneze sânge pentru Adrian. Tânărul are 25 de ani și toată viața înainte. Are nevoie mare de sânge ca să poată fi salvat.

„Adrian Roşoga, internat în stare gravă la Craiova, după un grav accident de motocicletă, are nevoie de sânge 0 negativ pentru a putea trece prin multele intervenții chirurgicale necesare pentru a se vindeca. Dragi gorjeni, cei care vă ştiți cu această grupă sanguină, fiți alături de Adrian, donând cele 10 unități care mai sunt necesare pentru a-i salva viața, aşa cum va face joi şi un grup de inimoşi motociclişti”, au anunțat reprezentanții Centrului de Transfuzii din Târgu Jiu.

Adrian este elev la Școala de Agenți de Penitenciar din Arad. 

Vizualizări: 3,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: