Tânăr în comă indusă. Adrian are nevoie urgentă de sânge

Tânărul implicat în cumplitul accident de motocicletă ce avut loc sâmbătă, pe raza comunei gorjene Turburea, are nevoie urgentă de sânge. Adrian Roșoga a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul nr. 1 din Craiova. Roșoga era pasager pe motocicleta care a lovit un cap de pod, iar cei doi tineri au fost aruncați într-un șanț pe marginea drumului.

Elev al Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Arad, Adrian Roșoga are nevoie de sprijin din partea oamenilor. Tânărul se află în comă indusă la Spitalul nr. 1 din Craiova, având creierul inundat de sânge. O mână și ambele picioare le are băgate în ghips. Băiatul are în față o viață și o carieră frumoasă, iar ca acest lucru să se întâmple are nevoie urgentă de sânge. Medicii îl vor trezi pe băiat, fiind nevoie de o intervenție chirurgicală.

Familia tânărului face un apel la cei care pot face o faptă bună. Mai mulți cetățeni din Bibești, locul natal al lui Adrian, s-au mobilizat și vor merge, luni, la Centrul de Transfuzii Sanguine din Târgu Jiu. Oamenii sunt rugați să doneze sânge indiferent de grupa sanguină avută, cu mențiunea că vor să-i salveze viața lui Adrian Roșoga.

Prietenul lui Adrian conducea sâmbătă o motocicletă pe DJ 661 Turburea, din direcția Țânțăreni către Turburea, dar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod și mai mulți pomi fructiferi.

Ambii tineri au fost răniți. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 9,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: