Apel umanitar pentru un jandarm grav bolnav

Un jandarm gorjean are nevoie de sprijinul nostru. Adrian Vlăduț, în vârstă de 42 de ani, plutonier major în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, a fost diagnosticat recent cu o boală cruntă. Jandarmul are nevoie de bani pentru a face un tratament costisitor fără de care viața i-ar putea fi pusă în pericol.

Colegii jandarmului au venit deja în sprijinul lui, contribuind cu sume de bani. Adrian Vlăduț trebuie să urmeze lunar un tratament extrem de scump și care îi este vital. „Avem o situație cu un coleg, mai deosebită. Are un diagnostic care impune și un ajutor. Noi am luat primele măsuri la nivelul Inspectoratului, de identificare a nevoilor familiare privind tratamentul la care este supus și pe care îl face în continuare”, a declarat Eugen Țambrea, șeful IJJ Gorj.

Adrian Vlăduț are nevoie de sprijin financiar pentru a merge la o clinică din străinătate. Cei care vor să-l ajute pe jandarmul gorjean pot depune sume de bani în contul deschis la Sucursala Raiffeisen Bank Târgu Jiu, cu precizarea „ajutor umanitar pentru Vlăduț Adrian”: RO16RZBR 0000 0600 1909 0966.  

Adrian Vlăduț este căsătorit și are o fată la liceu. Soția sa lucrează tot în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj.

Vizualizări: 46,338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: