Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Se pregăteşte să devină jandarm: „Este o muncă foarte plăcută”

Alexandru Ion Mihăescu are 23 de ani, este din comuna gorjeană Bîlteni și se pregăteşte să devină jandarm. Tânărul face parte din cei 21 de elevi, din anul I, de la Școala de Subofițeri Jandarmi Drăgășani, care desfășoară în această perioadă stagiul de practică la Inspectoratul Județean de Jandarmi ,,Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. „De mic copil mi-au plăcut instituțiile militare. Pe parcurs ce am înaintat în vârstă și am avut posibilitatea să aleg, am ales jandarmeria, pentru că ordinea și disciplina mă reprezintă. Dacă ești punctual, ordonat și responsabil, este o muncă foarte plăcută. A fi jandarm este ceva foarte frumos pentru mine. Vreau să înaintez în carieră și, după repartizare, sper să ajung acasă. Nu am pe nimeni în familie care să fie în instituții militare”, a spus Alexandru Ion Mihăescu.

Viitorii jandarmi desfășoară activități practice, pe linie de ordine publică. Au fost repartizați în cadrul structurilor de ordine publică din Târgu Jiu, dar și din județ. Stagiul de practică se va încheia în data de 21 iunie.

Galerie foto


Vizualizări: 8,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: