Apelul unui medic din Gorj către colegii de breaslă

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj caută medici specialiști prin toate metodele. De o lungă perioadă de timp, instituția se confruntă cu deficit de personal și pare o misiune imposibilă atragerea unor medici în echipă. În încercarea de a le da o mână de ajutor, un medic de familie, din județul Gorj, a postat un mesaj prin care își anunță colegii că la SAJ sunt locuri de muncă disponibile. 

Gabriela Comișel își sfătuiește colegii de breaslă să ia legătura cu doctorul Traian Constantinescu, unul dintre medicii respectați ai SAJ Gorj. Constantinescu a ocupat, pentru o scurtă perioadă de timp, și postul de manager. 

„Pentru medicii de familie care doresc sa lucreze in Serviciul de Ambulanta din Targu Jiu, sunt 3 locuri disponibile. Se ofera salariu atractiv, lucru intr-o echipa plina de energie si dorinta de a face bine celui de langa el.
Ia legatura pentru informatii suplimentare cu dr Constantinescu Traian, medic reprezentant, la telefon 0745612089.
 Dr. Constantinescu Traian a fost rezident in cabinetul meu. Pot sa va spun cateva cuvinte care il caracterizeaza: mi se pare ca medicina de familie si cea de urgenta il vin ca o manusa. Este harnic, saritor sa isi ajute colegii de serviciu, face orice pentru a ajuta pacientul cu nevoi medicale.
A trecut pe la mine zilele acestea si mi-a povestit cat de greu le este in serviciul de ambulanta, ca nu au medici cu care sa lucreze eficient.
 Dragii mei, daca sunteti in cautarea unui loc de munca, va recomand sa va alaturati lui Traian si sa creati servicii medicale de inalta calitate”, este mesajul transmis de medicul Gariela Comișel.

Vizualizări: 2,583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: