Tânăr fără cazier, autorul jafului de la casa de pariuri. Și-a cerut scuze

Polițiștii au reușit în mai puțin de 24 de ore să îl rețină pe autorul tâlhăriei de la o casă de pariuri din Târgu Jiu. Un bărbat tânăr, cu barbă și mustață, îmbrăcat în trening, a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta a agresat casiera și a sustras 17.500 de lei.

Jaful a avut loc în cursul nopții de marți spre miercuri. A fost o mobilizare generală în poliție, miercuri tânărul fiind identificat. Până la reținere au mai trecut câteva ore, deoarece tânărul nu era acasă.

Administratorul casei de pariuri a spus că tânărul și-a cerut scuze. "Am recuperat prejudiciul în totalitate. Polițiștii l-au identificat destul de repede. I-am felicitat pe toți. Am stat de vorbă cu el. Și-a cerut scuze. A dat vina pe băutură. Un astfel de incident distruge o afacere. Ce sa facem acum? Să punem peste tot gratii și să ne luăm agenți de pază pentru fiecare punct de lucru? Nu e posibil așa ceva. Toate fetele sunt în stare de șoc. Aștept să văd cine va mai vrea să rămână, cine va pleca, pentru că le dau dreptate", a spus Mircea Jerca, administratorul casei de pariuri.

Potrivit unor surse, rudele tânărului i-ar fi ajutat pe polițiști. Suspectul își răsese barba, sperând să fie mai greu de recunoscut.

Tânărul de 22 de ani a fost reținut 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. Tânărul nu avea cazier înainte de comiterea acestei fapte. (A.A.)

Vizualizări: 3,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: