Accident la Jupânești. Șoferul are 72 de ani

Un accident rutier a avut loc joi dimineața pe raza comunei gorjene Jupînești, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Șoferul a fost rănit, fiind încarcerat, dar conștient.

Un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Hurezani se întorcea de la un caz si se afla în apropiere, fiind redirecționat către locul accidentului. Victima a fost descarcerată și preluată de o ambulanță pentru a fi transportată la spital.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 72 de ani, din orașul Țicleni, un timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Jupânești, din direcția Filiași către Târgu Cărbunești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă. Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", arată IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Vizualizări: 2,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: