Accident cu patru mașini la Motru

Un accident rutier în care a fost implicat un taximetru care se afla în cursă și care a acroșat alte 3 mașini și s-a răsturnat a avut loc joi dimineața, în jurul orei 5.00, la Motru. Șoferul și pasagerul au suferit leziuni minore, dar pentru pasager a fost nevoie de descarcerare.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că, în urma impactului, au rezultat două victime de sex masculin în vârstă de 24 și 52 ani.

"Ambele victime erau conștiente, însă bărbatul de 52 de ani era încarcerat pe scaunul din dreapta al autovehiculului. S-a intervenit pentru descarcerarea acestuia și acordarea primului ajutor calificat. Cei doi bărbați au fost transportați la spitalul din Motru", arată ISU Gorj.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani, din oraşul Tismana, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Tismanei, din direcţia DN 67 către comuna Cătunele, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat în partea stângă, părăsind partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate regulamentar în faţa unui bloc, răsturnându-se pe partea dreaptă", arată IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Galerie foto







Vizualizări: 6,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: