Apple Watch 8 - principalele argumente pro și contra

Apple Watch 8 este probabil unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente pe care le poți găsi pe piață, iar ceea ce suntem siguri este că, cu permisiunea Ultra, este cel mai bun pe care îl poți cumpăra dacă ai un iPhone. Cu toate acestea, am identificat cinci dezavantaje pe care ar trebui să le cunoști înainte de a-l cumpăra și, bineînțeles, vom vorbi și despre cele mai bune cinci avantaje ale acestei noi versiuni.

Să începem prin a vorbi despre cele cinci avantaje ale Apple Watch Series 8.

Modelul de 45mm are un echilibru foarte bun între utilizarea de zi cu zi și modul în care arată vizual, ecranul arată foarte bine atunci când facem sport, dacă vrem să citim un mesaj Whatsapp care ne-a fost trimis sau dacă pur și simplu suntem într-o ședință lungă și vrem să ne uităm cu coada ochiului la oră, funcția Always On a ecranului este una dintre cheile modelului și ar putea fi un argument suficient de bun pentru a-l cumpăra.

Apple Watch SE - idei

Al doilea avantaj este că include un număr foarte mare de funcții de sănătate, de la măsurarea oxigenului din sânge, a ritmului cardiac al inimii noastre, posibilitatea ca ceasul să facă o electrocardiogramă și să ne anunțe dacă detectează vreo anomalie. Este capabil să detecteze că am căzut și să alerteze urgențele, și chiar să detecteze dacă tocmai am suferit un accident grav de mașină, dacă sunteți în căutarea unui ceas inteligent, acesta ar fi definiția. Și datorită unui nou senzor de temperatură, prognoza pentru vreme a fost îmbunătățită.

Apple Watch nu este doar un smartwatch cu aplicații precum Spotify sau Calendar, ci și un monitor de ritm cardiac sportiv care nu are nimic sau foarte puțin de invidiat față de cele mai bune modele ale mărcilor sportive precum Polar sau Garmin. Evident, puteți să vă urmăriți antrenamentul în timp ce alergați sau mergeți cu bicicleta, chiar dacă practicați sporturi mai puțin obișnuite, va fi dificil să nu vă găsiți sportul preferat în aplicația Training...

Apple Watch SE - oferte

Și da, este un gadget excelent și pentru aplicațiile tale preferate. Puteți să vă instalați Spotify și să vă ascultați muzica preferată, să urmăriți întâlnirile din calendar, să plătiți cu ceasul într-o cafenea sau să efectuați un apel telefonic. De asemenea, veți putea răspunde la mesaje de toate felurile, inclusiv Whatsapp. Iar cu aplicații de la dezvoltatori terți, precum WatchChat, veți avea toate funcționalitățile Whatsapp pe ceasul dumneavoastră.

Oricine își cumpără un Apple Watch 8 trebuie să știe că va trebui să încarce ceasul în fiecare zi, avantajul este că este inclusă încărcarea rapidă, astfel încât îl poți pune la încărcător când faci duș sau în timp ce iei micul dejun, astfel încât vei pleca în fiecare zi cu bateriile ceasului complet încărcate.

Deși Series 8 se află în top 3 cele mai bune smartwatch-uri pentru iPhone, iată și câteva dezavantaje ale acestui ceas inteligent:

- Bateria lui Series 8 vă va permite să folosiți ceasul o zi întreagă, doar dacă, la un moment dat, în timpul zilei, va trebui să-l conectați la încărcător.

Apple Watch SE - oferte

- Apple Watch 8 are exact același design ca și versiunea 7, nu că ar fi un lucru rău, dar la un ceas atât de scump ar fi putut să includă ca noutate o caracteristică estetică, cum ar fi butonul de acțiune Ultra sau poate că butonul de multitasking poate fi reconfigurat cu acțiunea pe care o dorim, ceva care să îl diferențieze cu adevărat de versiunea anterioară.

- Ultimul dezavantaj se regăsește încă din cutie și este ceva ce se întâmplă dacă cumperi un iPhone de 2.000 de euro sau un Apple Watch Ultra de 1.000 de euro, Apple păstrează încă autocolante albe pe ambalaj, dar nu și un încărcător, așa că, dacă vrei să folosești încărcarea rapidă pe Seria 8, va trebui să treci prin procesul de achiziție.

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: