Trucuri pentru a avea unghii lungi și sănătoase

O problemă cu care se confruntă multe femei sunt unghiile casante sau colorate. Pentru a putea avea unghiile frumoase și lungi există  serie de trucuri pe care le puteți folosi cât de des aveți ocazia.


O soluție de curățire foarte bună pentru unghiile colorate este cea cu apă oxigenată de 20%. Înmoaie un bețișor de bumbac în apă oxigenată, apoi freacă unghiile murdare cu această soluție care este dezinfectantă și chiar biocidă (împiedică înmulțirea microorganismelor). 

Pentru a avea unghii tari înmoaie unghiile 5 minute în fiecare seară în ulei de măsline călduț sau de germeni de grâu, cu scopul de a-ți hidrata unghiile și a împiedica uscarea sau ruperea lor. Repetă acțiunea de mai multe ori pe săptămână. 

Masează unghiile cu ulei de ricin care este un remediu natural împotriva unghiilor uscate și fisurate. O picătură de ulei pe fiecare unghie ajunge. Uleiul de ricin conține vitamina E care ajută la întărirea unghiei și la strălucire. 

Pentru întărirea unghiilor înmoaie-le în apă caldă în care ai pus în prealabil o lingură de bicarbonat de sodiu. Lasă să acționeze 15 minute pe unghii și procedează astfel o dată pe săptămână. Înmoaie unghiile într-un bol care conține oțet de mere, timp de 15 zile, seara, înainte de culcare și vei avea unghii mult mai rezistente.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: