Cand si cum purtam rochii lungi de ocazie?

Rochiile lungi de ocazie sunt prima alegere a doamnele care vor sa para mai inalte sau au nevoie de o tinuta spectaculoasa la un eveniment de seara. Conform specialistilor, daca rochia de zi poate fi purtata cu succes si seara, cele de seara sunt dedicate exclusiv pentru evenimentele la care exista o tematica in acest sens sau la ocaziile desfasurate in cea de-a doua sau a 3-a parte a zilei.

In materie de evenimente, poti purta modele de rochii lungi de ocazie nu doar cand esti invitata la o gala unde se presupune ca tinuta ta ar trebui sa fie inspirata din defilarile de pe covorul rosu, ci si la o aniversare sarbatorita intr-un local splendid si sofisticat, pana la renumitele nunti si botezuri. Iar daca alegerea lor depinde si de gusturi, dar si de ceea ce ti se potriveste mai bine conform fizionomiei tale, la purtarea acesteia pot fi intampinate anumite dificultati.

De achizitie nici nu mai vorbim caci, la JojoFashion gasesti zeci de modele de rochii ce-ti sunt livrate direct la usa casei tale, prin curier rapid. Acest magazin dedicat doamnelor, importa rochii de ocazie si alte haine practice in viata de zi cu zi din tari precum Turcia, Poloni, Italia sau Germania, locul unde se pune accent nu doar pe cantitate, ci si pe calitate. In acest fel se pot explica si preturile modice, dar si faptul ca aici gasesti multe rochii frumoase, in tendinte, care sa-ti satisfaca pe deplin gusturile si nevoile.

Iata si ce ar trebui sa mai stii despre stilizarea rochiilor lungi de ocazie, la care ti-am pregatit un mic ghid inspirat din recomandarile profesionistilor in materie de design vestimentar.

Asigura-te ca rochia aleasa se potriveste cu ocazia

Da, rochiile lungi sunt o varietate. Dar asta nu inseamna ca aceeasi rochie lunga merge sa o porti si la o cina mai speciala, si la o nunta. Cu cat evenimentul este mai deosebit, cu atat rochia poate fi mai deosebita. Iar daca vrei sa te bucuri de o rochie cat mai versatila, poti merge pe un model simplu caruia sa-i schimbi aspectul in principal din accesorii.

Poarta intotdeauna o rochie lunga cu pantofi cu toc

Intr-adevar, nu orice femeie e facuta sa poarte tocuri. Insa, rochiile lungi se asorteaza cu pantofi cu toc intru tocmai ca lungimea sa nu fie o problema, cat si pentru a conferi un plus de eleganta. Chiar daca nu esti adepta pantofilor cu o platforma impresionanta, te poti limita la un toc mic sau asigura-te ca macar prezentarea initiala la eveniment iti va oferi o infatisare impecabila. Ulterior, ai putea la fel de bine sa te schimbi in niste adidasi sau papuci confortabili pe parcursul serii.

Foloseste accesoriile in avantajul tau

Niciodata prea putine si niciodata in exces! Marea majoritate tind insa sa adauge cat mai multe bratari, coliere, cercei cat mai impunatori, uitand de fapt ca, rochia si aspectul de ansamblu are nevoie doar de un mic detaliu ca sa iasa si mai bine in evidenta. La o rochie bogata in cristale, paiete sau cu un design inedit, se vor potrivi mai cu seama accesoriile fine. Pe cand, o rochie simpla ar putea fi accesorizata de un colier statement si de o bratara lata cu multe pietre.

Straluceste in rochia aleasa, nu invers

Femeile mai gresesc in alegerea rochiei ideale atunci cand cauta cea mai inedita rochie, fara a se asigura ca aceasta flateaza silueta si aspectul fetei. Scopul este ca tu sa stralucesti in rochie, nu rochia pe tine. Intocmai de aceea sfatul nostru e sa eviti inclusiv rochiile incomode, machiajele si coafurile excentrice.

Iar acestea fiind zise, nu ramane decat sa arunci un ochi pe JojoFashion ca sa vezi ce ti se potriveste cel mai bine.

Galerie foto



Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: