Aproximativ 60 de cupluri înscrise la Nunta de Aur

Cuplurile care au împlinit sau împlinesc în acest an o jumătate de veac de la căsătorie mai au la dispoziţie aproximativ două zile pentru a se înscrie la Nunta de Aur. Până în prezent, aproximativ 60 de cupluri şi-au manifestat intenţia de a sărbători evenimentul. Evenimentul va avea loc de Dragobete. Slujba de reînnoire a jurămintelor, ce va avea loc la biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, va fi urmată de o petrecere la un restaurant din Târgu Jiu. Fiecare cuplu va primi câte o diplomă de fidelitate, un premiu de 500 de lei şi o fotografie de grup pentru albumul de familie. (D.M.)

Serbările Zăpezii, la Rânca

Peste 100 de copii sunt aşteptaţi în acest week-end în staţiunea Rânca pentru a lua parte la Serbările Zăpezii. Evenimentul organizat de Direcţia Judeţeană de Tineret Gorj şi de Serviciul Salvamont pe 26 februarie va oferi prilejul copiilor să se bucure de zăpadă prin concursuri de schi alpin şi jocuri de pârtie. Ca de fiecare dată, micuţii care participă la aceste competiţii sunt răsplătiţi de organizatori cu premii surpriză.

(A.A.)

Încă 44 de bilete de tratament pentru pensionarii gorjeni

Casa Judeţeană de Pensii Gorj a primit alte 44 de bilete de tratament reprezentând a doua serie cu plecare în perioada 4-7 martie. Cele 44 de bilete de tratament sunt valabile doar în staţiunile ale căror baze de tratament aparţin Ministerului Muncii. Este vorba de staţiunile Amara, Bala, Buziaş, Covasna, Geoagiu, Moneasa şi Olăneşti. Pensionarii gorjeni sunt aşteptaţi să-şi ridice bilete de tratament la sediul Casei Judeţene de Pensii Gorj. (C.S.)

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: