Directorul de la Finanţe a muls vaci în scop caritabil

Directorul Direcţiei Finanţelor Publice Gorj, Ion Cupă, câştigă bani buni muncind cu ziua... la fermă. Acesta a câştigat în câteva ore de muncă aproape cât câştigă într-o lună la Finanţe. Cum se descurcă la mulsul vacilor şi cât de bine se pricepe să hrănească animale puteţi afla urmărind emisiune „Meseriaşi de ocazie“ , difuzată în această seară, la ora 19, la Gorj TV.

Imediat cum a terminat programul de lucru la Finanţe, Ion Cupă a mers la fermă. A îmbrăcat salopetă şi cizme de cauciuc şi s-a apucat de treabă. După ce a pregătit mâncare pentru 200 de vaci, şi-a suflecat mânecile şi a trecut la mulsul vacilor. Deşi s-a aflat pentru prima dată într-o astfel de postură, s-a descurcat de minune. Specialistul i-a acordat nota maximă.

Banii câştigaţi muncind în fermă au ajuns în buzunarul unei salariate de la instituţia pe o conduce. Femeia avea nevoie de aceşti bani pentru achiziţionarea unui aparat auditiv pentru copilul său Alexandru Bandea, în vârstă de 11 ani.

Aparatul costă 160 de milioane de lei vechi şi trebuie schimbat periodic, părinţii au economisit, au strâns aproape jumătate din sumă dar au nevoie de sprijin de la oameni cu suflet. Deşi are probleme, Alexandru este premiant la şcoală, vrea să devină jandarm şi să participe la misiuni în folosul comunităţii.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: