Ar fi la retrogradare după clasamentul ultimelor etape!

Oltenii trec printr-o criză gravă de rezultate la debutul în acest an. Universitatea Craiova ar fi la retrogradare într-un clasament al ultimelor 8 etape din Liga 1.

Rezultatele din Liga 1 ale Universității Craiova sunt sub nivelul așteptărilor iar într-un clasament al ultimelor opt etape realizat de fanatik.ro, trupa lui Ivailo Petev este la retrogradare și are mai multe goluri primite decât FC Botoșani, Dinamo, Poli Iași sau FC Voluntari.

Situația este una alarmantă pentru Ivailo Petev, deoarece Universitatea Craiova are un procentaj slab în ultimele opt etape. Doar FC Voluntari are mai puține puncte câștigate în Liga 1 decât „alb-albaștrii” într-un clasament al începutului de an.

FCSB este lider incontestabil cu 18 puncte câștigate din 24 de partide, iar giuleștenii sunt cu o lungime în spatele „roș-albaștrilor” în clasamentul ultimelor opt etape. Într-un mod surprinzător este pe loc de play-off și Dinamo București, iar FC Botoșani este la egalitate cu CFR Cluj.

Îngrijorătoare este situația Universității Craiova, care în ultimele opt etape a câștigat doar șapte puncte. „Alb-albaștrii” au învins Sepsi OSK, au remizat cu Poli Iași, UTA Arad, U Cluj și FC Botoșani și au ieșit înfrânți cu FC Hermannstadt, Farul și FCSB.

Astfel, Universitatea Craiova se află la retrogradare cu doar șapte puncte pe poziția cu numărul 15 la o distanță de un punct față de Poli Iași, U Cluj și Oțelul Galați. Pe ultimul loc se află FC Voluntari, care este la o lungime distanță în spatele trupei lui Ivailo Petev.

Galerie foto


Vizualizări: 1,821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: