Are 23 de ani, este paralizat, dar luptă pentru viaţă! Uite cum poţi să-l ajuţi!

Un tânăr de 23 de ani din Drăguţeşti are nevoie de sprijinul gorjenilor. Valentin Cican străbate spitalele din ţară de mai bine de două luni, dar salvarea pare să fie la o clinică din străinătate. Valentin este paralizat complet de la mijloc în jos, iar felul în care a ajuns în această situaţie este şocant.

În aprilie 2016, Valentin a simţit nişte dureri în zona rinichilor şi înţepături în talpă, iar în câteva ore nu şi-a mai putut controla piciorul stâng. A mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, unde i-au făcut un RMN la cap şi i s-a spus că are o tumoră undeva în partea dreaptă a capului. Apoi a ajuns la Institutul de Neurologie din Bucureşti, unde a făcut un alt RMN din care a rezultat că problema ar fi la coloană şi că este nevoie de o operaţie pentru extirparea unei tumore. A fost operat la coloană, dar nu s-a făcut bine, ci din contră. După operaţie a paralizat complet de la mijloc în jos, iar acum nu-şi mai simte picioarele şi depinde de mama lui, care este internată cu el în permanenţă. Momentan este internat la Institutul Oncologic Bucureşti pentru radioterapie. Diagnosticul medicilor este Ependimom Anaplazic, o tumoră care îi pune viaţa în pericol. Şansa lui să se facă bine ar putea fi o clinică din străinătate, dar, pentru a putea ajunge acolo, este nevoie de mulţi bani, a spus cumnatul lui Valentin, colegul nostru jurnalist, Iuliu Goiceanu.

Valentin era student la Universitatea Constantin Brâncuşi şi avea planuri de viitor. Acum, tot ce-şi doreşte este să trăiască.

Contul disponibil pentru cei care vor să doneze orice sumă de bani este: Cont în lei: RO78RZBR0000060016929369, deschis la Raiffeisen BANK, titular: Goiceanu Camelia. Nr. de telefon disponibil: 0731-347.835.

Galerie foto


Vizualizări: 27,753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: