Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Are afaceri în minerit și vrea la primărie. Cine-l susține!

Un om de afaceri din zona Motru intră în bătălia electorală din toamnă. Este vorba de Mihai Murdeală, patronul unei firme care a câștigat numeroase contracte cu Complexul Energetic Oltenia, pentru transportul minerilor.

Murdeală nu va candida în Gorj, ci în județul vecin, Mehedinți. Mai exact în comuna sa natală Bala, aflată la câțiva kilometri de municipiul Motru.

„Stimați locuitori ai comunei Bala! Așa cum am anunțat, m-am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Bala. Deoarece am fost plecat în ultimii 30 de ani din comună, nu departe, la Motru, și nu am fost rupt de realitățile comunei, încep cu o prezentare a mea în fața dumneavoastră”, și-a anunțat Murdeală candidatura, declarându-se „un om obișnuit”, care a reușit în viață „prin muncă” și „corectitudine”.

Pe lângă „apă, stradă și canal” pentru toate satele comunei, omul de afaceri promite să aducă „un investitor privat serios” în stațiunea recunoscută pentru apele minerale și nămolul terapeutic.
Murdeală este susținut de către PSD.

Vizualizări: 3,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: