Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Candidat la primăria Târgu Jiu, carantinat la domiciliu

Candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, Ciprian Florescu, este nevoit să stea acasă în următoarea săptămână, după ce Direcția de Sănătate Publică Gorj a dispus carantinarea lui. "Da, va trebui să stau acasă până vineri", a confirmat Florescu, după ce fiica lui a fost într-o excursie, iar un copil din grup a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus.

Circa o sută de copii din Târgu Jiu sunt carantinați la domiciliu, după ce au fost în excursii la Brașov și Constanța. Trei dintre ei au fost testați pozitiv, fiind infectați cu noul coronavirus. Astfel, colegii lor, dar și părinții acestora trebuie să stea acasă în următoarele zile.

Copiii de la școlile "Constantin Săvoiu" și "Alexandru Ștefulescu" au fost în excursii sub supravegherea unor profesori.

Vizualizări: 4,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: