Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un fost șef din poliție, candidat la primărie. „Vin patru ani fără bani”

A lucrat vreme de 27 de ani în poliție, iar acum este interesat de politică și vrea să candideze la primărie. Este vorba despre Florea Preda, fostul șef al Poliției Motru și unul dintre cei mai apreciați artiști ai Gorjului.

Florea Preda, sau Florin Preda-Dochinoiu, cum este cunoscut printre artiști, este candidatul USR pentru Primăria Motru.

A fost poliţist 27 de ani şi a îndeplinit diferite funcţii, de la ajutor şef de post, până la şef de poliţie. Acum este colonel în rezervă.

„Nu sunt de vânzare! Eu vin la primărie patru ani, fără bani! Salariul primarului va fi transformat într-un premiu de excelenţă, care va fi acordat, lună de lună, oricărei persoane care va face ceva pozitiv pentru oraşul meu. Salariul primarului poate fi şi al tău! Gândiţi-vă că salariul de primar va fi, timp de patru ani, donat lunar, pentru un concurs de proiecte, un concurs de proiecte pentru Motru! Gândiţi-vă la o premieră în România: «Salariul primarului dat cetăţeanului!»” , a spus candidatul USR, într-un interviu pentru paginaolteniei.ro.

Florea Preda este un cunoscut artist plastic şi fondatorul Salonului de pictură „ARTE MICI”, un concurs de pictură dedicat copiilor talentați.

Echipa consilierilor locali este formată din:
1. Preda Florea
2. Huidu Vasile
3. Ionele Ana
4. Tutunaru Mircea
5. Plesu Cosmin
6. Botez Alexandru
7. Sirbu Lucian
8. Raiu Pavel
9. Dulugeanu Stefan
10. Brumar Mirel

Vizualizări: 7,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: