Arest la domiciliu pentru gorjeanul care s-a luat în gură cu polițiștii

Bărbatul de 42 de ani din Runcu, acuzat de ultraj după ce a înjurat ca la ușa cortului un polițist, a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile. Judecătorul s-a prins probabil că doar tupeul este de cel cunoscut ca Petre Cilicu.

Cilicu i-a înjurat pe polițiști joi seara, după ce ar fi fost șicanat mai multe săptămâni. Are permis de Irlanda, așa că nu poate circula pe drumurile publice în România, dar umblă prin munți, pe dealuri, el fiind pasionat de off road.

Cilicu a venit în țară în decembrie anul trecut și câteva săptămâni nu a avut nicio problemă. La un moment dat s-a supărat pe propria mașină, că nu a vrut să urce o coastă, și a împins-o la vale. A lăsat mașina acolo și cineva i-a furat cauciucurile de trei mii de euro. A sesizat poliția, așa cum era normal, dar știm toți că nu au polițiștii dotări să ajungă în vârf de munte, pe zăpadă de un metru. “Cilicu a insistat să fie făcută cercetarea la fața locului, așa că polițiștii au mers cu mașina 4x4 a primăriei până unde s-a putut, apoi pe jos, prin zăpada de un metru”, a povestit un apropiat. În timp ce polițiștii urcau coasta și probabil înjurau printre dinți, mașina Primăriei Runcu a luat-o la vale și a ajuns într-un șanț. Cilicu a găsit-o așa, a filmat-o și a pus imaginile pe un grup de WhatsApp, doar că polițiștii au rămas cu impresia că mașina nu a alunecat de capul ei, ci ar fi fost împinsă.

Prietenii lui Cilicu cred că de aici a început șicana, polițiștii au început să îl pândească zilnic, să îl prindă dacă traversează măcar cu mașina un drum public. Joi, pe 4 martie, erau pe la toate intersecțiile.

Cilicu era pe un câmp când i-a văzut, polițiștii l-ar fi somat cu pistolul, spun unii, alții zic că el ar fi scos primul o secure. Cert este că bărbatul s-a dus acasă și și-a luat prietena, ca să filmeze scena care l-a și făcut celebru, din cauza înjurăturilor ca la ușa cortului.

Nimic de zis, pe filmare se aude clar că le-a zis Cilicu polițiștilor tot ce avea pe suflet, tot ce a acumulat în câteva săptămâni de hărțuire. Doar că știu toți pe acolo că nu este vreun smardoi, că doar gura e de el, astfel că bărbatul a scăpat doar cu arest la domiciliu, deși s-a ascuns două zile de oamenii legii. (A.A.)

Vizualizări: 2,657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: