Arestat de două ori pentru furt de cărbune

Un bărbat din Fărcăşeşti a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Suspectul este pentru a doua oară în arest la interval de aproximativ o lună de zile, tot pentru furt de cărbune.

Constantin Cărăgui în vârstă de 27 de ani a mai făcut cunoştinţă cu oamenii legii în august, când ajutat de o altă persoană a furat 14 tone de cărbune. Atunci a stat după gratii 10 zile. La nici o lună, suspectul a comis aceeaşi faptă şi se sustrăgea de la urmărirea penală. Cel care vindea cărbunele furat de Constantin Cărărgui a fost reţinut vineri de poliţişti, însă nu a rămas în arest şi a primit doar interdicţie de a părăsi localitatea. Luni, poliţiştii l-au depistat pe Constantin Cărărgui pe raza localităţii Fărcăşeşti şi l-au reţinut pentru 24 de ore. „Nu am furat nu ştiu de ce sunt aici. Întrebaţi poliţiştii”, a spus acuzatul.

Constantin Cărărgui a fost prezentat ieri cu propunere de arestarea preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. „Săptămâna trecută poliţişti au identificat un tânăr de 20 de ani care transporta o cantitate de 3.000 kilograme de cărbune fără a avea acte de provenienţă. Aceştia l-au reţinut pe suspect pentru tăinuire şi au extins cercetările în ceea ce priveşte un tânăr de 27 de ani din Fărcăşeşti care se sustrăgea urmăririi penale. Poliţiştii din Rovinari l-au prins luni pe raza localităţii Fărcăşeşti şi l-au introdus în arestul poliţiei”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: