Transporta cărbune furat

Un tânăr de 20 de ani din comuna Plopşoru a ajuns în arestul poliţiei după ce a fost prins în timp ce transporta o autoutilitară încărcată cu cărbune furat. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă. În timp ce a stat în arestul poliţiei, tânărul susţine că a fost bătut de poliţişti.

Tânărul susţine că nu ştia că transporta cărbune furat. Acesta a fost oprit de poliţiştii de la Rovinari, iar atunci când i s-au cerut actele, acesta nu deţinea niciun document care să ateste provenienţa celor trei tone de cărbune pe care le transporta. Tânărul de 20 de ani susţine că în timp ce a stat în arestul poliţiei a fost bătut de poliţişti. „Ce am făcut aşa de grav încât să fiu bătut de doi poliţişti. M-au bătut de m-au înviat cu apă. Degeaba, pentru că eu nu ştiam că e furat cărbunele”, declară tânărul de 20 de ani.

În urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că cele trei tone de cărbune fuseseră sustrase de pe o bandă transportoare de către un bărbat din comuna Fărcăşeşti, judeţul Gorj, iar tânărul îl transporta, fiind reţinut pentru tăinuire la furt. Poliţiştii vor face cercetări pentru a-l depista pe bărbatul care a sustras cărbunele. Pentru tăinuire tânărul de 20 de ani riscă pedeapsa cu închisoarea între 2 şi 7 ani.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: