Nuntaşi implicaţi într-un accident la Colibaşi

Cinci maşini dintr-un convoi de nuntă s-au tamponat din cauza unei depăşiri neregulamentare. Unul dintre şoferi a frânat brusc moment în care cinci  maşini din spatele acestuia s-au lovit una de alta pentru că nu au respectat distanţa regulamentară. Trei pasageri din maşini au ajuns la spital, din fericire cu răni uşoare. Accidentul s-a produs imediat la ieşirea din salut Colibaşi, comuna Scoarţa.

În loc să se bucure de nunta la care participau, şoferii a cinci maşini vor trebui să-şi repare autoturismele serios avariate. Unul dintre şoferi povesteşte faptul că accidentul în lanţ s-a produs din cauza maşinii cu care circula cameramanul care filma nunta. „Maşina în care se afla cameramanul a făcut o depăşire în curbă, iar când a vrut să revină pe banda de mers, şoferul din faţa lui a pus frână brusc şi aşa toţi ne-am dus unul într-altul. Nu aveam viteză mare, cred că nu mai mult de 80 de kilometri la oră, dar na, a fost suficient cât să nu mai putem frâna”, declară unul dintre şoferi. Dacă trei dintre autoturismele implicate în accident au reuşit să plece pe roţile lor, chiar şi cu geamurile sparte şi caroseria strâmbă, iar două au plecat doar pe platformă, acestea fiind serios avariate.

În urma accidentului trei dintre nuntaşii aflaţi în maşini au fost transportaţi la spitalul de urgenţă, însă starea lor nu este gravă. „Au ajuns trei pasageri, victimele unui accident rutier, care prezintă o serie de plăgi la nivelul membrelor inferioare. Nu sunt grav, însă vor rămâne sub supraveghere”, declară Liliama Crăciun, medic UPU.

Concluzia poliţiştilor ajunşi la faţa locului este una cât se poate de simplă,  „Şoferii nu au păstrat distanţa regulamentară de circulaţie, fapt care a produs la ciocnirea a cinci autoturisme”, declară Sorin Ancuţa, agent principal poliţia Târgu Cărbuneşti. 

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: